miercuri, 20 februarie 2013

L- Lumina

Intreaba-ma cum ma simt. Ce mai fac. Cum mai e viata mea, e roz, sar de pe un nor pe altul? Intreaba-ma daca respir iubire. Intreaba-ma daca v-as da tuturor. Intreaba-ma cate persoane as fi vrut sa ucid saptamanile astea. Intreaba-ma cate o sa mai vreau sa ucid.
Intreaba-ma daca sunt fericita, caci de aici porneste tot. O dai dracu de nota mica, te trezesti la ore inumane atat de odihnita de parca ai fi dormit 12,13 ore, te pisi pe el de ratb in zilele in care nu mergi cu masina la scoala, nu simti frigul!! Mm? Sunt fericita?
Intreaba-ma ce as face acum, unde m-as duce. Daca as pleca departe, departe, frate, de monotonia asta constanta, de atitudinea asta care ma inconjoara peste tot, de presiunea pe care o simt incotinuu..
Jur, jur, imi vine sa pun totul intr-un ghiozdan, tot ce nu mai vreau, si sa-l arunc in cea mai adanca prapastie. Si sa nu-l mai vad, sa nu mai dau de el in viata meeea..
Si apoi sa fug catre luminita aia, dada, aia de care se tot zice ca ar fi luminita de la capatul tunelului, sa ma eliberez din tortura asta zilnica..
Sa-ti raspund la intrebari cu ce as vrea si eu sa aud.. Nu ca acum nu as putea face lucrul asta, dar de ce sa mint?

Niciun comentariu: